Ustawienie cookies

Pliki cookies to małe pliki tekstowe, które są wysyłane i zapisywane w przeglądarce podczas odwiedzania witryny Restu za pomocą tych witryn lub witryn partnerskich zapisywane są w Twojej przeglądarce.

3 zdjęcia
Na mapie

Informacje Restauracja Od Jajka Do Jabłka


Na początku była pasja. Do ludzi i jedzenia. Z tej pasji powstał pomysł: będę karmić tym co sama lubię, znam i cenię.


Gotuję bez mikrofali i zamrażarki, za to z doświadczeniem prowadzenia restauracji w Montrealu. Proponuję moje smaki, ale... czekam na Wasze propozycje. Jest jak w domu: jeśli o czymś marzycie, zrobię to dla Was na życzenie. Wspieram polskie smaki, lokalne sezonowe produkty, receptury z kraju i ze świata. W naszym menu znajdziecie jajka od kur z wolnego wybiegu, kurczaki z Podlasia, czarne kaczki. Nasze dania podlewam winem z małych rodzinnych winnic krajów naszych sąsiadów, do których proponujemy sery włoskie. Wszystko popijamy wodą ze źródła Maria, a na deser nasza ukochana migdałowo-czekoladowa tarta z Capri.  

Kto nie próbował ten nie zrozumie.

Pokaż więcej

Zgłoś błąd

Niektóre z informacji nie są prawidłowe? Napisz do nas.

Niniejszy formularz jest chroniony systemem reCAPTCHA a jego wysłaniem zgadzacie się z warunkami handlowymi oraz zasadami ochrony danych osobowych Google.

Dziękujemy

Dziękujemy za zgłoszone błędy. Postaramy się je naprawić jak najszybciej.

Zadzwoń do restauracji

Nie mogłeś/aś dodzwonić się do restauracji?

Godziny otwarcia