Ustawienie cookies

Pliki cookies to małe pliki tekstowe, które są wysyłane i zapisywane w przeglądarce podczas odwiedzania witryny Restu za pomocą tych witryn lub witryn partnerskich zapisywane są w Twojej przeglądarce.

Pliki cookies są niezbędne do zapewnienia podstawowej funkcjonalności stron internetowych oraz ich zabezpieczenia
Pliki cookie pomagają nam zrozumieć, w jaki sposób korzystamy z naszej witryny internetowej w celu poprawy wydajności witryny i dostosowania jej do Twoich potrzeb
Te pliki cookie pozwalają nam śledzić odwiedzających na naszej stronie i lepiej dostosować naszą reklamę do Twoich zainteresowań
3 zdjęcia
Na mapie

Informacje Kawiarnia Barometr Coffee & Bar

Jest to jedyne miejsce w mieście i okolicach gdzie do parzenia kaw typu espresso w profesjonalnym ekspresie wysokociśnieniowym używamy nieprzemysłowej, najwyższej jakości włoskiej kawy, wypalanej metodą tradycyjną od 1930 roku w niewielkim miasteczku pod Rzymem, 30/70 i robusta Indie/ arabika Brazylia. A do kaw białych używamy dedykowanej, specjalnej mieszanki Solberg&Hansen. Również do parzenia kaw używamy, alternatywnych metod, takich jak, aeropress, chemex, drip, syphon, french press, filter botel przywiązując szczególną wagę do jakości przygotowanych kaw a, kawy do tych metod sprowadzamy z jednej z najlepszych palarni kaw speciality na świecie, powstałej w 1879 w Oslo w Norwegii: Solberg&Hansen, / http://m.solberghansen.no/forhandler/16512/ks-szymon-jackowski / co pozwala nam na oferowanie Państwu pełnej i bardzo dobrej oferty cenowej tej palarni, jak również świeżo palonych kawy, gdyż są wypalane dla nas w dniu wysyłki. Kawy można zakupić i napić się w kawiarni oraz zakupić w naszym sklepie internetowym www.coffeespeciality.pl..


W Barometr Coffee & Bar wszystkie produkty muszą być nietuzinkowe, najwyższej jakości, oraz ekologiczne, dlatego też, Wasze podniebienia będą rozpieszczać zdrowe, naturalne, ekologiczne bezglutenowe BIOciasta, wypiekane domowym sposobem, z naturalnych składników, bez użycia półproduktów, sami mielimy mąki, sami robimy mascarpone, karmel robimy z daktyli, do wypieku ciast nie używamy cukru, codziennie inne, a także niepowtarzalna oryginalna belgijska gorąca czekolada z prawdziwą bitą śmietaną.

Pokaż więcej

Zgłoś błąd

Niektóre z informacji nie są prawidłowe? Napisz do nas.

Dziękujemy

Dziękujemy za zgłoszone błędy. Postaramy się je naprawić jak najszybciej.

Zadzwoń do restauracji

Nie mogłeś/aś dodzwonić się do restauracji?

Zgłosić nieprawidłowy numer

Godziny otwarcia

Otwarte