Informacje Kalaya Restauracja Australijska
Dorastając na Antypodach (czyli dosłownie „po drugiej stronie świata”) wychowaliśmy się na prostej, ale niezwykłej kuchni opartej na doskonałych produktach. Świeża wołowina, cielęcina i wieprzowina z lokalnych hodowli, frutti di mare, a także owoce i warzywa znakomitej jakości sprawiały, że nawet zwyczajny posiłek smakował wyśmienicie. Słoneczna aura i przyjazne temperatury sprawiają, że mieszkańcy Australii i Nowej Zelandii chętnie i często biesiadują na dworze, przyrządzając dania prosto z grilla. Nie ma przecież nic lepszego niż świeżo złowiona grillowana dorada! . W Kalaya staramy się przynieść wam inowacyjne, sezonowe menu ( stworzone przez Pawła Kałuskiego) bazujące na naszym piecu („Josper”), które serwowane jest we wspaniałej amosferze Antypodów, uzupełniając je najlepszymi winami na świecie. Wszystkie z Australii i Nowej Zelandii a lista jest prawdopodobnie jednym z najwybitniejszych kolekcji win na Antypodach w całej Europie.
Godziny otwarcia
-
- Poniedziałek
- 12:00 - 23:00
-
- Wtorek
- 12:00 - 23:00
-
- Środa
- 12:00 - 23:00
-
- Czwartek
- 12:00 - 23:00
-
- Piątek
- 12:00 - 24:00
-
- Sobota
- 13:00 - 24:00
-
- Niedziela
- 13:00 - 22:00